Polityka prywatności

Na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólnego rozporządzenia o ochronie danych), Dz.U.UE.L.2016.119.1, ), Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000) uprzejmie informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Loyalty Tool Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w 01-625 Warszawa, ul. Adama Mickiewicza 37/58
  2. Administrator danych powołał Inspektora Ochrony Danych, z którym kontaktować można się w następujący sposób:
    1. listownie - pod adresem: ul. Adama Mickiewicza 37/58, 00-175 Warszawa,
    2. mailowo - pisząc na adres marketing@loyaltytool.pl
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celach: marketingu bezpośredniego dotyczącego własnych produktów i usług oraz newslettera (o ilę taką opcję Pani/Pan wybierze).
  4. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą bezterminowo do chwili wycofania zgody / wypisania się z newslettera, a w przypadku formularza kontaktowego tylko na czas niezbędny do przetworzenia zgłoszenia/zapytania.
  5. Każda osoba, której dane osobowe są przetwarzane posiada następujące prawa:
    1. wglądu do swoich danych,
    2. zmiany swoich danych, ich sprostowania lub usunięcia,
    3. wycofania zgody na przetwarzanie danych lub jej ograniczenia,
    4. przeniesienia danych do innego administratora danych,
    5. wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania,
    6. wniesienia skargi do organu nadzorczego w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych bezpośrednio mnie dotyczących narusza przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r.), Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000)
  6. Podanie Pani/Pana danych osobowych jest dobrowolne.

Właścicielem serwisu jest

Loyalty Tool Sp. z o.o.
Adama Mickiewicza 37/58, 01-625 Warszawa, Polska

Adres e-mail:

kontakt@loyaltytool.pl

Numer KRS:

0000821457

Numer NIP:

5252811290

Numer REGON:

385242331